Extreme135
Adminisztrátor
Night Elf
Warrior
Extreme135
Adminisztrátor
pblevel: 85
pbrace: Night Elf
pbgender: Male
pbclass: Warrior
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2015.04.24. 18:58
Extreme135

Frostmourne WoW Scripted Boss Event (Dreng)

HozzászólásSzerző: Extreme135 » 2015.06.27. 11:49

Kedves Játékosok!

A gonosz hadsereget toboroz és megtámadni készül minket mint ősi szigetek őrzőit, jelenleg egy fejledtebb példányt készülnek csatába küldeni aki jól fegyverkezett segítőivel érkezik szigeteinkre.... Sajnos nemtudjuk hol és mikor fognak megérkezni, de jönnek, ha felbukkannak készen kell állnunk a nemes csatákra amik hosszantartó munkáink gyümölcseként nyereséget is hozhatnak számunkra és dicsőséget.....Bízzunk a sorsban és a történelemben....

TFM Event újra! Megérkezett hozzátok egy "Ice Lord Team" nevezetű Boss csoport első felvonása, ez egy egyedileg scriptelt és fejlesztett PVE event.Lényege hogy lekell győzni őket egy megadott helyen és időben.Mindkét frakció számára elérhető lesz az Event, GM Által (Dreng) lesz szervezve.
Minimum 25 fős Raid-el indítunk el csak eventet, annyi ember szükséges a boss csoport leöléséhez! (2 Tank 5 Heal 18 DPS)
Ha ez a létszám nincs meg, sajnos felesleges elindulni mert nem fogjátok tudni leölni, ezért kérünk mindenkit legyen fennt a következő időpontban és próbáljátok meg élvezni az általunk nyújtott lehetőségeket! :)

Event Időpont Hivatalosan: Vasárnap 17:00!
Event Invelés Időpont: Vasárnap 17:05!

(Az event ha jól sikerül, lesz rá igény, nem csak egy alkalomra lesz leszerződve :) )
Dreng - Level 85 - Night Elf - Warrior
"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"

cron

Belépés  •  Regisztráció